Update 20 September 2022

Beste leden/aspirant leden,

Het nieuwe seizoen is begonnen en na de zomervakantie zijn onze sporten alweer in volle gang. We hebben de eerste bestuursvergadering van dit seizoen alweer gehad en kijken terug op een mooi seizoen en een geslaagde seizoensafsluiting met de jeugd in de mooie Noordbroekster Kroon bij ons MFC.

  • Bij deze een korte update met wat berichten voor de korte termijn:
    Komende vrijdag 23 september zijn er geen judo lessen in verband met de Sportavond van de gemeente Midden Groningen in de sporthal waar de jongste judo groep een demo zal verzorgen. Voor meer info over de sportavond:
    https://www.midden-groningen.nl/sportavond-23-september-noordbroek , entree is gratis;
  • Voor de lessen Conditiesport en Sport & Spel werden de lessen verzorgd door trainer Joost, maar omdat Joost niet altijd beschikbaar is worden de lessen afwisselend door hem en zijn broer Rob opgepakt. Een mooie praktische oplossing waar we als SVN blij mee zijn!
  • Sporthopper – via de gemeente Midden-Groningen wordt er extra aandacht gevestigd op de sporten in onze gemeente en is het voor ge├»nteresseerden mogelijk om kosteloos een aantal lessen te volgen. Hier doen we als SVN met al onze sporten (basketbal, bootcamp, conditiesport, hardlopen, judo, sport&spel en zaalvoetbal) ook weer aan mee. Neem een kijkje op
    https://www.hoppermidden-groningen.nl voor alle info en geef het gerust door aan mensen die ook geïnteresseerd zijn.

We wensen jullie allemaal weer veel plezier bij onze sporten en kijken uit naar een mooie seizoen voor 2022/2023!

Met vriendelijke groet,

Bestuur SVN
https://www.sporteninnoordbroek.nl