Update: nieuwe corona maatregelen mbt sport

Zoals te horen is geweest tijdens de persconferentie van afgelopen week gelden er vanaf 6 november extra maatregelen. Dit houdt in dat voor alle volwassen binnen-sporters vanaf aankomende maandag 8 november een registratieplicht met QR-code geldt.
De QR-code geeft aan dat je gevaccineerd bent, of dat je de afgelopen 24 uur een negatieve testuitslag hebt gekregen.
Wij willen hierbij duidelijk aangeven dat het NIET om een eenmalige registratie gaat, maar dat je deze QR-code ELKE keer dat je naar de training komt moet tonen!
Daarnaast is het nodig een geldig legitimatiebewijs bij je te dragen.
Als SVN riskeren wij een boete, dit risico kunnen én willen we niet dragen, buiten het feit dat we voor iedereen een veilige sportomgeving willen creëren.
Het gaat dus om de groepen: conditiesport voor volwassenen, begeleidende ouders bij peutergym, voetbal, judo en basketbal voor volwassenen.
Voor de jeugd en voor de buitensporters (bootcamp en hardlopen) is de QR-code tijdens het sporten niet noodzakelijk, maar WEL als je ivm toiletbezoek het MFC betreedt.
De organisatie van het MFC heeft tevens besloten dat er op de gangen en het toilet een mondkapje moet worden gedragen.
Wij vinden het heel vervelend als er door deze maatregelen leden zijn die niet kunnen sporten gedurende deze periode van registratieplicht, voor vragen of evt tijdelijk stopzetten van abonnement, dit kan via mail: info@sporteninnoordbroek.nl of het contactformulier op de site.