Nieuwsbrief NIEUWE SEIZOEN SVN

Beste leden,

Even een update van SVN in de zomervakantie met de plannen voor het nieuwe seizoen!

Welkom Joost
We hebben gelukkig een opvolger gevonden voor Max; na de zomervakantie zal Joost Klunder peutergym, sport&spel en conditiesport voor volwassenen gaan geven.

Joost is 19 jaar en heeft net de opleiding Sport & Bewegen afgerond. Hij woont in Veendam en heeft afgelopen schooljaar stage gelopen bij de gymlessen op de Insp. Amerikaschool en is dus bekend voor de meeste kinderen.

Joost is op donderdag niet beschikbaar, daarom zal de lesdag veranderen: de volwassen conditiesportgroep verschuift naar maandag, de kinderen naar de woensdag.

Streetdance
We hebben een aantal weken geleden gevraagd naar het animo om via SVN te blijven dansen na het vertrek van Brenda, een deel van de leden gaf aan bij Brenda te blijven dansen. Het overgrote deel van de leden heeft niet gereageerd op de mail. We hebben besloten als SVN voorlopig GEEN streetdance aan te bieden.

We zullen het lidmaatschap van de leden die alleen dansen daarom stopzetten.

Mocht je of je zoon/dochter een andere sport die SVN aanbiedt willen blijven doen, laat het dan weten!

Nieuwe sporten
Er zijn plannen voor bootcamp voor volwassenen en basketbal voor kinderen en volwassenen. We willen in september proeflessen gaan organiseren. Houd daarvoor deze nieuwbrief/Facebook in de gaten!

Nieuw rooster
Er is een nieuw rooster met ingang van 23 augustus, LET OP een aantal dagen/tijden zijn gewijzigd. Kijk opĀ Sporten en tijden voor het nieuwe rooster.

Een fijne zomer nog!

Groet,

Bestuur SVN