Bestuur

Het bestuur van de SVN bestaat uit:

Eric Ensing
Jacob Haan
Jacob Meijerhof
Tessa Greijdanus

 

Geschiedenis van de vereniging

De geschiedenis van de SVN gaat terug naar het begin van de jaren ’70. Een aantal inwoners van Noordbroek geeft de aanzet tot de oprichting van een gymnastiekvereniging. Op 4 februari 1970 wordt er een voorlopig bestuur samengesteld die bestaat uit: J. Bakker, E. Wieringa, W. Prins, B. de Vries, W. Kloosterhuis, A. Nijveen-Keizer en H.H. van Groenenberg.

In de december 1970 wordt de vereniging officieel opgericht en krijgt het de naam Sportvereniging Noordbroek afgekort SVN. Het definitieve bestuur bestaat dan uit voorzitter B. de Haan, penningmeester H. Aalfs, secretaresse B. Kruyer-Schipper en de bestuurleden J. Wolthof-Bulthuis, R. Hazekamp-Holthof, H.H. van Groenenberg en D. de Ruiter.

Op 1 februari 1971 worden dan onder leiding van mevrouw Ritsma de eerste gymnastieklessen gegeven. De vereniging telt op dat moment 237 leden en er wordt 15 uur per week les gegeven. Dat gebeurt aanvankelijk in de Zuiderschool achter ’t Torentje. Als er later een gymnastiekzaal aan de Schoollaan wordt gebouwd, gaat de SVN daar ook gebruik van maken.

In 1987 worden de sportieve activiteiten uitgebreid met badminton.

Vaantje Sportdag SVN 1984

Groepsfoto met SVN-leden in 1993

Groepsfoto met SVN-leden in 1993