JRM toernooi 23 mei gaat niet door

Beste judovrienden,

Allereerst wil ik iedereen bedanken voor de aanmeldingen voor ons toernooi. Helaas moet ik met de mededeling komen dat het toernooi van 23 mei niet door gaat.

Er zijn te weinig deelnemers, waardoor het financieel gezien zeer onverstandig is om verder te gaan. Er is nog wel gekeken wat de alternatieven waren, maar uiteindelijk moesten we tot deze beslissing komen, omdat we niet drastisch wilden bezuinigen op de prijzen, bepaalde andere kosten niet veel minder werden met minder deelnemers en we ook geen grote poules wilden creƫren waarbij geen rekening meer werd gehouden met de ervaring van de deelnemer, zodat er minder prijzen nodig zouden zijn en we meer deelnemers konden indelen.

Omdat we denken dat het toernooi last heeft van zowel het late tijdstip in de lente als van het feit dat het toernooi in het Pinksterweekend viel, willen we kijken om het toernooi in het vervolg op een andere datum te zetten. Hier volgt later meer informatie over.

Onze penningmeester zal in ieder geval vanaf deze week al het betaalde deelnemersgeld terugstorten.

Ter afsluiting wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de aanmeldingen en ik hoop dat dit niet betekent dat jullie in het vervolg afzien van deelname aan ons toernooi.

Met vriendelijke groet,

Siska Johannes

Voorzitter Judo Ryu Muntendam