Verslag judo examen 16 december bij Shi-han

Vrijdag 16 december is bij judo vereniging Shi-han het examen afgenomen door E. Johannes 3e dan, Walter Haan 1e dan en assistent Viktor Haan. De examens begonnen voor de eerste groep om 18.00 uur. De tweede groep begon een uur en drie kwartier later. Eerst met warming up en dan het examen. Iedere judoka heeft het beste laten zien. De meeste judoka’s waren wat zenuwachtig. Het resultaat mag er wezen.

Groep 1.
In groep 1 heeft behaald: Wesley, Jochem, Abel, Brian de witte band met gele slip. Marsha en Lotte Munneke hebben de witte band met oranje slip behaald. Roy Kor heeft witte band met groene slip behaald. Melody Veen en Joran Keizer hebben de witte band met bruine slip behaald. De gele band was voor Iris van Stralen, Quinten Rispens en Jaron de Klein. Gele band met oranje slip was voor Myrthe Hoek. Gele band met groene slip was voor Bente Louwrier en de gele band met bruine slip was voor Donna Majoor.

Groep 1

Groep 1

Groep 2.
Wilrik Prins heeft de witte band met blauwe slip behaald. Joost Munneke heeft de witte band met bruine slip behaald. Demi Majoor en Anoek Martena hebben gele band met groene slip behaald. Jordy Hulsof heeft de gele band met blauwe slip behaald. De gele band met bruine slip was voor Tygo Steijvers. De heren Nico Schouten en Derk Jan Munneke hebben de oranje band behaald. De oranje band met groene slip was voor de broers Przemek en Jurek Nugter. Bas Hulst heeft de oranje band met bruine slip behaald.

Groep 2

Groep 2