Nieuwsbrief zomer 2023

Nieuwsbrief SVN zomer 2023

  • JUDO examen

Vrijdag 14 juli staat het judo-examen gepland. Dit vindt plaats tijdens de les. Ouders/verzorgers/broertjes en zusjes zijn welkom om te komen kijken. Graag per deelnemende judoka 4 euro contant (en liefst gepast) meenemen.

Dit is de LAATSTE judo-les voor de zomervakantie.

  • Geen ZOMERZOT

Dit jaar organiseren wij geen Zomerzot-spektakel, dit onder andere ivm de drukte voor de kinderen aan het einde van het schooljaar. In plaats daarvan wordt de lesweek van 10-14 juli extra leuk. Voor judo is dat dus al de laatste les.

  • Stoppen Rob en Joost SPORT & SPEL – overname door Max

Helaas kunnen Rob en Joost komend schooljaar het lesgeven op de woensdagmiddag niet meer combineren met hun werk en studies. Gelukkig wil meester Max op de woensdag sport en spel gaan geven. Daar zijn we als SVN erg blij om.

Meester Max is bekend bij SVN: hij gaf eerder al sport en spel en nu geeft hij nog basketbal bij SVN, dit zal hij blijven doen.

Joost zal wel de les conditiesport voor volwassenen op de maandag blijven geven.

  • Rooster sport en spel en wijziging basketbal

Het nieuwe lesrooster voor het schooljaar 2023-2024 voor sport en spel vanaf september is als volgt:

Woensdag

14.45-15.30 sport en spel 1 (4 tm 6 jr)

15.30-16.30 sport en spel 2 (7 tm 9 jr)

16.30-17.30 sport en spel 3 (9+)

17.45-18.45 basketbal (1 groep)

Helaas was er een terugloop in basketbal-leden, komend schooljaar starten we daarom met 1 basketbal-groep, op de woensdag. Hopelijk komen er nieuwe leden bij en kunnen we bij voldoende animo weer 2 groepen gaan vormen!

De andere sporten/tijden blijven ongewijzigd.

  • Zomerstop

Alle jeugdsporten hebben een zomerstop in de zomervakantie. Bij de volwassen sporters gaat dit in overleg met de trainers.

Vanaf 4 september gaan alle sporten weer van start.

  • Help!

En dan nog even dit: we hebben jullie hulp nodig: zijn er ideeën voor nieuw aan te bieden sporten? Dan horen we het graag!

Ook zijn we op zoek naar nieuwe bestuursleden, we vergaderen zo’n 5 keer per jaar en verdelen de taken (zoals zaalreservering, contact met de trainers, inschrijvingen, contributie, mail beantwoorden, nieuwsbrieven maken…)

Dus vind je het leuk om mee te denken over sporten in Noordbroek en vind je het ook belangrijk dat een vereniging als SVN kan blijven bestaan? Meld je aan!

We wensen jullie een fijne, zonnige zomer!

Bestuur SVN